aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓια το μπάσιμο με το δεξί

Για το μπάσιμο με το δεξί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00), με κοινό στόχο να μπουν με το δεξί στο 2018. Η γηπεδούχος κόλλησε στους 20 βαθμούς και θέλει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και ενδεχόμενη νίκη θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα γι’ αυτήν. Από την άλλη, ο φιλοξενούμενος αποχαιρέτησε με τρίποντο το 2017 και θέλει να δώσει συνέχεια, αν και δεν θα είναι καταστροφικό αν επιστρέψει στη Λευκωσία με βαθμό.

Ο Λούκα Ελσνερ δούλεψε κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος στην εξάλειψη των αδυναμιών, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της τελικής προσπάθειας. Οι γαλάζιοι είχαν πρόβλημα στο σκοράρισμα κατά τα προηγούμενα ματς, κάτι που ευελπιστούν πως δεν θα επαναληφθεί σήμερα. Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Γκουλόν και ο Ζαχαρίου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Όσο για το πιθανό σχήμα της Πάφου, σύμφωνα με τις ενδείξεις βάσει των πεπραγμένων στις προπονήσεις, επικρατέστεροι είναι οι Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνκεθ, Όριτς, Γιάνζα, Γκάμποβς, Φυλακτού, Μπρουλς, Κοβαλένκο, Ντεούλ και Σικόρσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Ρόγκουλιτς και Πογιέτ.

Στον αντίποδα, ο Χρύσης Μιχαήλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έλντερ Κάστρο, ο οποίος θα εκτίσει σήμερα την ποινή του για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, η επικρατέστερη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός είναι η ακόλουθη: Χίντι, Αντωνίου, Πουγιούκκας, Χριστοφίδης, Σαμάρας, Σωτηρίου, Σεραφείμ, Μιγκελίτο, Παχίπης, Πεχλιβάνης, Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ