aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈστειλε πρόταση σε σέντερ φορ

Έστειλε πρόταση σε σέντερ φορ

Μετά την απόκτηση του Αργεντινού ανασταλτικού χαφ Φεντερίκο Ντομίνγκες, ο οποίος αγωνίζεται και κεντρικός αμυντικός, η Νέα Σαλαμίνα έβαλε πλώρη για την απόκτηση σέντερ φορ. Οι Σάββας Πουρσαϊτίδης (φωτό) και Μάκης Παπαϊωάννου κατέληξαν στον εκλεκτό και οι ερυθρόλευκοι τον προσέγγισαν, κάνοντάς του την προσφορά τους. Έτσι, πλέον αναμένεται η απάντησή του, με την ελπίδα ότι θα είναι θετική για να προχωρήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Παραλλήλως, για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την ενίσχυση αξιολογούν και άλλους επιθετικούς. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ανάγκη από έναν ικανό σκόρερ, μετά την παραχώρηση του Αλεξάντρε Καρλάο στην Πατάγια Γιουνάιτεντ της Ταϊλάνδης. Γι’ αυτό και η αντικατάστασή του αποτελεί μείζον θέμα για τον Ελλαδίτη προπονητή.

Ασφαλώς, όμως, γίνεται προσπάθεια εντοπισμού και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται σε άλλες θέσεις. Η απόκτηση ακραίου επιθετικού, αμυντικού και μέσου, συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ