aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπογειώνεται με τον Ντε Βινσέντι

Απογειώνεται με τον Ντε Βινσέντι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ήταν να μην κυλήσει το νερό στο αυλάκι. Από τη στιγμή που αυτό έγινε, το σκηνικό ξεκαθαρίζει σύντομα. Το μόνο σίγουρο επί της παρούσης, είναι πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον Τόμας ντε Βινσέντι και δρομολογούνται εξελίξεις για την επιστροφή του Αργεντινού στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Είδηση που -όπως αναμενόταν- σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του ΑΠΟΕΛ καθώς οι ικανότητες του 29χρονου με την μπάλα στα πόδια δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. 

Διαβάστε επίσης: Ντέβι, η επιστροφή! (η θέση του ΑΠΟΕΛ)

Πρόκειται για παίκτη που έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στη μεσοεπιθετική γραμμή, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στη διεύρυνση του βεληνεκούς του συνόλου. Ξέρει πού θα έλθει και ποιες είναι οι απαιτήσεις, οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, κάτι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν είχε κατά τη λήξασα σεζόν πολλά παιχνίδια στα πόδια.

Διαβάστε επίσης: Ο… προβληματικός Εμπεσίλιο «φέρνει» τον Ντε Βινσέντι

Με τον «Ντέβι» γίνονται οι συζητήσεις, λοιπόν, οι δύο πλευρές τα λένε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά δεν προέκυψε μέχρι χθες συμφωνία, αν και οι ενδείξεις είναι θετικές για να επανενταχθεί στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ. Υπάρχει θέληση των εμπλεκομένων ώστε να δώσουν τα χέρια, με το οικονομικό να αποτελεί ασφαλώς το κυριότερο θέμα των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε επίσης: Η μοναδική προϋπόθεση για Ντε Βινσέντι

Ο Ντε Βινσέντι, διατηρούσε παχυλό συμβόλαιο στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί, ομάδα από την οποία είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται έστω κι αν διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Στο πρόσωπο του Αργεντινού, η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ θεωρεί ότι θα βρει αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης, επενδύοντας παραλλήλως και στην επιθυμία του «Ντέβι» να επιστρέψει. Δεν έκρυψε, εξάλλου, ποτέ το δέσιμό του με τον ΑΠΟΕΛ. Όταν στο Ντουμπάι, φρόντιζε να δείχνει με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πόσο αγαπά την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: H επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Ντε Βινσέντι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ