Άγριο χώσιμο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε Ποταμίτη!


Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τα… χάνει άγρια στον πρόεδρο του Σωματείου, Χριστόφορο Ποταμίτη και αναφέρεται στην αποτυχημένη φετινή σεζόν των υπόλοιπων τμημάτων πλην του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά: «Ο ΑΠΟΕΛ ως σωματείο έχει γεννηθεί και γαλουχηθεί με τις σωστές αξίες. Έχει γεννηθεί και δημιουργηθεί για να υποδύεται το ρόλο του πρωταθλητή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο πρωταθλητισμός και η πρωτιά τρέχουν στο αίμα μας και από γενιά σε γενιά είμαστε υποχρεωμένοι να κρατούμε τα λάβαρα ψηλά. Το χρωστούμε στους παππούδες και πατεράδες μας. Το χρωστούμε στον ΑΠΟΕΛ μας.

Το σωματείο εδώ και μερικά χρόνια έκανε αρκετά βήματα μπροστά, αλλά η φετινή χρονιά για εμάς χαρακτηρίζεται αποτυχημένη όσο αφορά στους χειρισμούς και το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ κύριοι είναι αναγκασμένος σαν σωματείο να πρωταγωνιστεί και να σηκώνει τις κούππες σε όλα τα πρωταθλήματα. Δεν ανεχόμαστε να μας κερδίζουν ομάδες στο δικό μας Λευκόθεο και να χάνουμε τους τίτλους μένοντας αμέτοχοι.

Κύριε πρόεδρε του σωματείου. Εμείς σαν οργανωμένοι θέλουμε να βλέπουμε το σωματείο να βρίσκεται στην θέση που του αρμόζει σε όλα τα αθλήματα. Αναλάβατε την προεδρία φέτος με τούτο το σκοπό, αλλά από ότι φαίνεται είσαστε ανίκανος να συνεχίσετε και να πράξετε αυτά που πρέπει για να στεφθούμε πρωταθλητές παντού. Η πορεία των ομάδων πλην του ποδοσφαιρικού τμήματος κρίνεται ανεπαρκής όπως και εσείς.

Τρανό παράδειγμα ο τελευταίος αγώνας καλαθόσφαιράς με την ΑΕΚ στο Λευκόθεο. Η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και για ακόμη μια φορά αναγκαστήκαμε να πούμε αντίο στο τίτλο από πολύ νωρίς.

Συνεχώς με τις ενέργειες σας απομακρύνατε τον κόσμο από το γήπεδο με χειριστικό τρόπο, επικαλούμενος τα γελοία μέτρα ασφάλειας της αστυνομίας, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι μας έκανα τα αίσχιστα σε βάρος των αθλητών και παραγόντων του σωματείου μας. Οι ευθύνες σε βαραίνουν! Και αφού σε βαραίνουν, ανάλαβε τες και ας πάει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του πριν να είναι αργά για όλους σας!

Σαν σύνδεσμοι, θέλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Έχουν γνώση οι φύλακες και να είσαστε βέβαιοι ότι αν συνεχίσετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου θα μας βρείτε μπροστά σας. Θα μας βρείτε απέναντι σας καλύτερα. Για αυτό συνετιστείτε πριν το ζήσετε. Και πιστέψτε μας, κανένας δεν θέλει να μας έχει απέναντί του.

Οδηγήστε την ομάδα στα αθλήματα του σωματείου εκεί που της αξίζει να βρίσκετε αλλιώς θα αναγκαστούμε να παρέμβουμε. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αν δεν μπορείτε αδειάστε μας τη γωνιά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ