aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ («λιονταράκια»)

ΑΕΛ («λιονταράκια»)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ηλικιακή κατηγορία U13 πανηγύρισαν τα μικρά «λιονταράκια» της ΑΕΛ. Αναδείχθηκαν πρωταθλητές τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Τα επινίκια στήθηκαν μετά τη νίκη επί του Άρη με 13-0, στο γήπεδο της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου.

Οι μικροί της ΑΕΛ έχουν πανηγυρίσει τη νίκη 32 φορές, σε 35 αγώνες. Δέχθηκαν δύο ήττες και μέτρησαν μια ισοπαλία. Προπονητής τους είναι ο Πανίκος Κίμωνος. Έχουν σκοράρει τον απίστευτο αριθμό των 228 τερμάτων και έχουν δεχθεί 16.

Τα παιδιά έχουν την καλύτερη επιθετική γραμμή όλων των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ. Παράλληλα έχουν τον πρώτο σκόρερ, Άδωνη Νικολεττίδη, με 86 γκολ, όπως και τον δεύτερο σκόρερ Ανδρέα Γεωργίου με 57 τέρματα.

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις τους έχουν προβληθεί και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ. Είναι ένα καλό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ