aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός : «Κάλεσμα» Ρανιέρι σε Βιγιαφάνες

Παναθηναϊκός : «Κάλεσμα» Ρανιέρι σε Βιγιαφάνες

Ο Λούκας Βιγιαφάνες βρίσκεται στο «ραντάρ» της Ναντ και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, τηλεφώνησε στον παίκτη του Παναθηναϊκού για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του.

Όπως αναφέρει το «ButFootballClub.fr» τα «καναρίνια» δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να καλύψουν οικονομικά τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού» για τον Αργεντινό, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά στα οικονομικά προβλήματα των «πρασίνων».

Η Ναντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος με 23 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. Αξίζει να τονίσουμε πως η ομάδα του πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού είχε μεταγραφικές «σχέσεις» με την Ελλάδα και την περασμένη σεζόν, όταν και απόκτησε τον Φελίπε Πάρντο ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Ο Βιγιαφάνες φέτος μετράει επτά συμμετοχές και δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, και μάλιστα υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα πριν το τέλος του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ