aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρχή με την Μπάνικ Οστράβα η ΑΕΚ

Τέσσερις αγώνες προετοιμασίας θα δώσει η ΑΕΚ κατά την παραμονή της στην Πολωνία (29 Ιουνίου-15 Ιουλίου). Στις 6 Ιουλίου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μπάνικ Οστράβα από την Τσεχία η οποία τερμάτισε πέρσι στην 14η θέση του πρωταθλήματος. Το ματς αυτό θα γίνει στο Κίελτσε ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμα το γήπεδο.

Στις 9 Ιουλίου η ΑΕΚ θα δώσει ένα ακόμη δυνατό της φιλικό στην Πολωνία. Θα αντιμετωπίσει την Κορόνα Κίελστε, στο νέο γήπεδο της ομάδας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Η Κορόνα τερμάτισε πέρσι στην 12η θέση του πρωταθλήματος της Πολωνίας.

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας κατά σειρά θα γίνει με την Wigry Suwałki (12/6) η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας. Το φιλικό αυτό θα λάβει χώρα 65 χιλιόμετρα μακριά από το Κίελτσε.

Το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στην Πολωνία θα γίνει στο Κίελτσε (14/6) με την MKP Pogoń Siedlce η οποία αγωνίζεται κι αυτή στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας.

Την Τετάρτη η παρουσίαση των διαρκείας

Εξάλλου, την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, θα γίνει η παρουσίαση των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-17 όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Η παρουσίαση θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ανακοίνωση να αναφέρει:  «Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17 θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 12.30 μ.μ. στην Αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ