aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε αμυντική γραμμή ανάγκης

Με αμυντική γραμμή ανάγκης

Μαζεμένοι είναι οι πονοκεφάλοι στην αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να καλείται να βρει λύσεις και να ανακατέψει την τράπουλα.

Εκτός θα είναι οι Σβέχλεν, Νούχου και Ζοάο Βίκτορ που είναι τιμωρημένοι ενώ αμφίβολος παραμένει ο Λαίφης, που θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς στις επόμενες δύο προπονήσεις.

Ως εκ τούτου, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τζανακάκη στο αρχικό σχήμα για να καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Καθώς δύσκολα θα προχωρήσει ο Μιλίνκοβιτς με την τοποθέτηση του Αβραάμ στο αριστερό άκρο της άμυνα.

Από εκεί και πέρα για παρτενέρ του Χόλγκερσον ο μόνος κεντρικός αμυντικός που υπάρχει στο ρόστερ  στην περίπτωση που δεν προλάβει ο Λαίφης, είναι ο Δημήτρης Οικονόμου. Ωστόσο στην περίπτωση που ο Μιλίνκοβιτς δεν εμπιστευτεί τον Οικονόμου, τότε δεν αποκλείεται ο Σέρβος να πάρει το ρίσκο και να προχωρήσει σε  μετατόπιση είτε του Μαϊσουράτζε, είτε του Πελέ σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ