aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠαγδατής: Επόμενο εμπόδιο ο Ντζουμού

Παγδατής: Επόμενο εμπόδιο ο Ντζουμού

Ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος διανύει παρατεταμένη κρίση στην αγωνιστική του απόδοση και έχει κατρακυλήσει στο Νο122 της παγκόσμιας κατάταξης, ψάχνει από οπουδήποτε να βρει το έναυσμα της αντεπίθεσής του ενόψει και του τέλους της σεζόν, προκειμένου να κάνει ένα αξιοπρεπέστατο finish στο 2017.

Αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στο τουρνουά της σειράς 250 της ΑΤΡ στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, και τη Δευτέρα έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στο Νο65 του κόσμου, Οράσιο Σεμπάγιος από την Αργεντινή, που αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Η επανεμφάνιση του 32χρονου αντισφαιριστή μας στα courts μετά το US Open συνδυάστηκε με νίκη, αφού ήταν αμυντικά σταθερός και πιο έτοιμος στα κρίσιμα σημεία από τον συνομήλικό Αργεντινό αντίπαλο του, τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ και έκλεισε μια θέση στον 2ο γύρο της indoor hard court διοργάνωσης. Εκεί ο Κύπριος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει αύριο τον Βόσνιο Νταμίρ Ντζουμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ