aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ αποστολή του τραπ πήγε… Αζερμπαϊτζάν

Η αποστολή του τραπ πήγε… Αζερμπαϊτζάν

Από χθες, η αποστολή του τραπ βρίσκεται στο Μπακού, για να πάρει μέρος και να εκπροσωπήσει τη ΣΚΟΚ, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σκοποβολής, που φέτος φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα των Αζέρων. Η εθνική μας ομάδα στελεχώνεται από τους διεθνείς σκοπευτές μας Ανδρέα Μακρή, Νιχάτ Αχτερζί και Φιεδία Σαββίδη, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής του τραπ Κώστας Παύλου.

Οι τρεις διεθνείς μας, αυτή την περίοδο, κατά τεκμήριο, αποτελούν την «ελίτ» του τραπ, αφού οι Ανδρέας Μακρής και Φειδίας Σαββίδης, είναι οι δυο αθλητές που έχουν πετύχει από δυο νίκες στους έξι πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ ο Τουρκοκύπριος Νιχάτ Αχτερζί διαγράφει μια σταθερή πορεία με συνεχή πλασαρίσματα στους τελικούς του τραπ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, οι αθλητές αύριο και μεθαύριο θα έχουν την ευκαιρία να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα, με τρεις πούλες (75 δίσκους) επίσημη προπόνηση, ενώ ο προκριματικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (75 δίσκοι) και την Πέμπτη (50 δίσκοι) 26 και 27 Ιουλίου. Την Πέμπτη θα διεξαχθεί επίσης και ο τελικός του αγωνίσματος, καθώς και η τελετή βράβευσης των νικητών.

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται επίσης και έξι αξιωματούχοι της ΣΚΟΚ, για τις ανάγκες της διοργάνωσης των Πανευρωπαϊκών Αγώνων. Ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Πέτρος Κυρίτσης έχει οριστεί από το προεδρείο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Σκοποβολής, ESC, Τεχνικός Επιθεωρητής των αγώνων, ο γ. γραμματέας Γιαννάκης Ηρακλέους ορίστηκε μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής και ο Αρχιδιαιτητής της ΣΚΟΚ Κωστάκης Ξενοφώντος είναι ο Αρχιδιαιτητής της διοργάνωσης, στην οποία θα διαιτητεύσουν επίσης και οι διεθνείς διαιτητές μας Ευτύχιος Λοΐζου και Παντελής Μαυρομμάτης. Ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος εκπροσωπεί τη χώρα μας στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ESC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ