aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΜόνικα Μπελούτσι: Καλλονή στα 56 της, hot με εσώρουχα και σε απίστευτη φόρμα

Μόνικα Μπελούτσι: Καλλονή στα 56 της, hot με εσώρουχα και σε απίστευτη φόρμα

ΗMonica Bellucci είναι ένα αληθινό είδωλο ομορφιάς, ενώ το όνομά της αποτελεί πλέον συνώνυμο της θηλυκότητας και του αισθησιασμού.

Η Ιταλίδα σταρ λατρεύεται από άνδρες και γυναίκες και κάθε της εμφάνιση προκαλεί φρενίτιδα. Αυτή τη φορά μοιράστηκε στο Instagram εικόνες από την πρόσφατη φωτογράφισή της για το γαλλικό περιοδικό Paris Match magazine.

https://www.instagram.com/p/CCarLTAClal/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποζάρει στα 55 της χρόνια με μαύρο, σέξι κορμάκι και λευκό πουκάμισο, ενώ τον λαιμό της στολίζει ένα ενυπωσιακό περιδέραιο του οίκου Cartier. Είναι ξαπλωμένη σε λευκά σεντόνια με τα καστανά μαλλιά της να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CCc6BSkg8WJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε άλλη λήψη τη βλέπουμε να τρέχει στους διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι, με το λευκό πουκάμισο να έχει αντικατασταθεί από ένα chic μαύρο blazer, ενώ στο πιο κοντινό πορτρέτο της, το style icon φορά δύο ακόμα κομμάτια της νέας, εντυπωσιακής συλλογής του οίκου Cartier, συνδυασμένα με ένα δερμάτινο jacket.

H σταρ στα 56 της χρόνια δείχνει hot και σε απίστευτη φόρμα. Όπως είναι φυσικό, το Instagram την αποθεώνει.

https://www.instagram.com/p/CCacczPndIE/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ