aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΜαρία Πεδράθα Vs Ούρσουλα Κορμπερό: Η «Τόκιο» ή η «Άλισον» του «La Casa de Papel»...

Μαρία Πεδράθα Vs Ούρσουλα Κορμπερό: Η «Τόκιο» ή η «Άλισον» του «La Casa de Papel» είναι πιο sexy;

Το σίριαλ – φαινόμενο που έκανε θραύση και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές μας σύστησε δύο από τις πιο όμορφες και sexy γυναίκες. Ο λόγος για την τηλεοπτική «Τόκιο» και «Άλισον» από το «La Casa De Papel», κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό και Μαρία Πεδράθα αντίστοιχα.

Η «Τόκιο» ήταν από τους χαρακτήρες της σειράς που μισήθηκε ή αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος. Η 31χρονη ηθοποιός είδε όχι μόνο το κασέ της να εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά αλλά και να γίνεται παγκοσμίως γνωστή ενώ οι followers της αγγίζουν σχεδόν τα 25 εκατομμύρια.

Η Ούρσουλα Κορμπερό είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο του θεάματος και μας αφήνει διαρκώς άφωνους με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Η εκρηκτική «Τόκιο» που λατρεύτηκε από χιλιάδες τηλεθεατές συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες, οι οποίες αναστατώνουν τα πλήθη και ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Από την άλλη, την «Άλισον», ή κατά κόσμον Μαρία Πεδράθα, την γνωρίσαμε ως μαθήτρια στον πρώτο κύκλο της ισπανικής σειράς La casa de papel ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε και στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Elite».

Ποια είναι η πιο sexy; Και οι δύο είναι από τις πιο sexy ηθοποιούς, κάνοντας τους φαν τους να αναρωτιούνται: Ποια είναι τελικά η πιο sexy;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των likes, των σχολίων αλλά και των followers σε πλατφόρμες όπως το Instagram, αυτή που κερδίζει τη «μάχη» του sexiness είναι η Μαρία Πεδράθα.

Συγκεκριμένα, η Ούρσουλα Κορμπερό έχει από 21 εκατομμύρια followers, ενώ η Μαρία Πεδράθα μετρά περίπου 11 εκατομμύρια.

Σημείο αναφορά για τη δημοτικότητα, όπως φαίνεται για του followers, είναι οι γυμνές φωτογράφισες.

Η Ούρσουλα Κορμπερό έχει περιορίσει κατά πολύ τέτοιου είδους φωτογραφίσεις στο Instagram καθώς «κυνηγά» μία καριέρα στο εξωτερικό σε αντίθεση με τη Μαρία Πεδράθα που φαίνεται πως δεν σταματά να ποστάρει προκλητικές εικόνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ