aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΗ Ζέτα Δούκα ποζάρει στην παραλία και κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλάνε (pic)

Η Ζέτα Δούκα ποζάρει στην παραλία και κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλάνε (pic)

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, ξεκινάει για τη Ζέτα Δούκα από την Αστυπάλαια. Συγκεκριμένα, από το νησί που έχει παρατσούκλι πεταλούδα του Αιγαίου, όπως πολύ τη λένε λόγω του ιδιαίτερου σχήματός της που μοιάζει με πεταλούδα με ανοιχτά φτερά.

Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει χωρίς ρετούς και φίλτρα, φορώντας ένα μωβ της μπικίνι. Στο φόντο πρωταγωνιστεί η χώρα της Αστυπάλαιας και το γαλάζιο του Αιγαίου. Και πώς τη θέλουμε τώρα μια βουτιά, δεν φαντάζεσαι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ζέτα Δούκα μάς έχει αποδείξει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα της και όχι από την εξωτερική της εμφάνιση. Η ίδια έχει κάνει τη δική της δύσκολη διαδρομή για να καταλήξει στην απόλυτη αποδοχή και τον σεβασμό του σώματός της, το οποίο αγαπάει έτσι όπως ακριβώς είναι. Και έτσι ακριβώς επιλέγει να το δείχνει και στα social media. Αληθινό, αρετουσάριστο, με τις τελειότητες και τις ατέλειές του. Δηλαδή απολύτως ανθρώπινο.

Δείτε και μόνοι σας:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ