aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΑκομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα, το πρόσωπό της, χωρίς μακιγιάζ. Το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η παρουσιάστρια έστειλε την «καλημέρα» της στους διαδικτυακούς της φίλιους, με μια ακόμη selfie φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ξαπλωμένη πιθανότατα στο κρεβάτι της και απαθανατίζει τον εαυτό της, λίγο αφότου ξύπνησε. Χαμογελαστή, ποζάρει στην κάμερα του κινητού της και βγάζει μία selfie, για να την ανεβάσει στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι ! Καλημέρα σας».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Παρόμοια δημοσίευση έκανε και λίγες μέρες πριν, το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου. Τότε, η παρουσιάστρια ανέβασε πόζαρε ξανά ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, λίγο μετά το πρωινό της ξύπνημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μπροστά από την κάμερα του κινητού της και έβγαλε μια selfie, χωρίς μακιγιάζ, για να τη μοιραστεί στη συνέχεια, με τους 1,3 εκατομμύρια followers που μετρά σήμερα, το Instagram προφίλ της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «… είναι η ώρα που λες να σηκωθώ η να μείνω λίγο ακόμα στο κρεβάτι; ( σκέψεις που έγιναν πριν δυο ώρες)».

Τις προάλλες, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ακόμη μια selfie από την καθημερινότητά της, αυτή τη φορά μαζί με τον γιο της.

Έτσι, δημοσίευσε και πάλι στον προσωπικό της λογαριασμό τη φωτογραφία που έβγαλε με τον 21χρονο πλέον, Άγγελο Λάτσιο.

Σε αυτή, μητέρα και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Στη συνέχεια, δημοσίευσε το ίδιο στιγμιότυπο με ασπρόμαυρο φίλτρο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Μαμά και γιος σε κέφια!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

ΠΗΓΗ:to10.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ