aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤην προσεχή εβδομάδα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χάαλαντ η Σίτι

Την προσεχή εβδομάδα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χάαλαντ η Σίτι

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ είχε μπει η Μάντσεστερ Σίτι .

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ πρόσφατα κατέληξαν σε συμφωνία. Οι υπεύθυνοι του αγγλικού συλλόγου, όπως όλα δείχνουν είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Νορβηγού σέντερ φορ, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της μεταγραφής του και κλείσουν την συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», οι πολίτες αναμένεται να ολοκληρώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την πραγματοποίηση της σπουδαίας αυτής μεταγραφής, μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπου πλέον θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την πραγματοποίηση της μεταγραφής «βόμβα».

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, αυτή αναμένεται να κοστίσει μέχρι και 120 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τις απολαβές του παίκτη αυτές θα ανέρχονται σε σχεδόν 600 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ