aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΞαφνικό «διαζύγιο» με Χαραλαμπίδη!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Χαραλαμπίδη!

Και ξαφνικά «διαζύγιο» της FREEDOM24 Κράσαβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη!

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, παρά το γεγονός πως ο Κύπριος τεχνικός παρέλαβε την ομάδα σε δυσμενή θέση να παλεύει για να κρατηθεί στη Β’ Κατηγορία και την οδήγησε σε απόσταση… βολής από την πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία.

Η νίκη με 1-0 επί της Πέγειας 2014 ήταν και η τελευταία παρουσία του Χαραλαμπίδη στον πάγκο της ομάδας του Διγενή Ύψωνα. Επί ημερών του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στον πάγκο του ο Διγενής Ύψωνα μέτρησε με τους άλλους διεκδικητές των τριών θέσεων στην Α’ Κατηγορία, νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας, νίκη επί της Πέγειας εντός και εκτός, νίκη εντός με την Ομόνοια 29Μ και ήττα εκτός από την ιδία ομάδα, δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με τις Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας.

Αύριο το πρωί ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης θα πάει να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του και ο Διγενής Ύψωνα βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο για νέο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ