aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒοηθός του Αντωνίου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Στυλιανού

Βοηθός του Αντωνίου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Στυλιανού

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον ΑΣΙΛ Λύσης, αφού η επιτροπή προγραμματισμού σε συνεργασία με τον προονητή Στέλιο Αντωνίου ήλθαν σε συμφωνία με τον επί χρόνια αρχηγό και τερματοφύλακα της ομάδας Ανδρέα Στυλιανού, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων και βοηθού.

Ο Ανδρέας επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά έχοντας ήδη στο προπονητικό του βιογραφικό, παραστάσεις ως προπονητής τερματοφυλάκων και βοηθού προπονητή σε Ονήσιλλο Σωτήρας και Αλκή Ορόκλινη. Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Ανδρέα και του εύχεται κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία στα νέα του πλέον καθήκοντα!

«Νιώθω χαρούμενος και ενθουσιασμένος τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ανήκει σε αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Διοίκησης και τον προπονητή Στέλιο Αντωνίου, για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί με μοναδικό στόχο το καλό του ΑΣΙΛ. Επέστρεψα σπίτι μου, στην δεύτερη μου οικογενεια», δηλώνει ο ίδιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ