aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Β’ Κατηγορία: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Με πέντε αναμετρήσεις, συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας. Το Παραλίμνι, μετά την πρώτη ήττα που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Ολυμπιάδα, θέλει να επιστρέψει άμεσα σε νικηφόρα τροχιά. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Οθέλλο Αθηένου, ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς ώστε να… αναπνεύσει καλύτερα.

Η Καρμιώτισσα και ο Ακρίτας Χλώρακας, που έχουν από 9 βαθμούς, δοκιμάζονται εντός έδρας απέναντι στον ΑΣΙΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, αντιστοίχως. Οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου, πάντως, καίγονται για τη νίκη αφού… κόλλησαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αύριο, με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων. Η Ομόνοια 29Μ θα τα πει εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου και η Ολυμπιάς Λυμπιών θα φιλοξενήσει τον Ονήσιλο Σωτήρας. Υπενθυμίζουμε πως χθες βράδυ διεξήχθη ο αγώνας Αγία Νάπα – Ερμής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.

Χθες
Αγία Νάπα-Ερμής 2-2

Σήμερα
Καρμιώτισσα – ΑΣΙΛ 15:30
Ακρίτας Χλώρακα – Νέα Σαλαμίνα 15:30
Οθέλλος Αθηαίνου – Παραλίμνι 15:30
Π.Ο. Ξυλοτύμπου – Αναγέννηση Δερύνειας 15:30
Αλκή Ορόκλινης – Αχυρώνας Λιοπετριού 15:30

Αύριο
Ομόνοια Αραδίππου – Ομόνοια 29Μ 15:30
Ολυμπιάς Λυμπιών – Ονήσιλος Σωτήρας 15:30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ