aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΘεοδώρου: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Θεοδώρου: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Στην τελική ευθεία πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της βρίσκεται η Ομόνοια Αραδίππου και πλέον όλα και όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με την Παρεκκλησιά. Πάνοπλη η ομάδα με τις προσθήκες που έγιναν στο υφιστάμενο ρόστερ θα παλέψει για την υλοποίηση των στόχων της.

Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης έγινε ότι ήταν δυνατό για να ενισχυθεί η ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα και πληρέστερα.

Δηλώσεις και κάλεσμα προς τον κόσμο παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο προπονητής, Σάββας Θεοδώρου:

«Καλούμε τον υπέροχο και πιστό κόσμο της ομάδας μας να είναι πάντα δίπλα μας. Διανύουμε τις τελευταίες μέρες προετοιμασίας, γίνεται μια αρκετά σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά από όλους τους συντελεστές. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν αρκετά σκληρά καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας και τους αξίζουν τα εύσημα. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος όπως είναι και το αρχικό πλάνο της προετοιμασίας. Καλούμε τον υπέροχο κόσμο της Ομόνοιας να είναι δίπλα μας σε αυτό το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως προδιαγράφεται. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά 2016-17».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ