aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης

Τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και η επανέναρξη είναι προγραμματισμένη στις 3 Ιανουαρίου 2020.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι πρώτες 4 ομάδες των δύο ομίλων (σύνολο 8 ομάδες) θα συνεχίσουν στον όμιλο Premier και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-8 των δύο ομίλων (σύνολο 8), θα συνεχίσουν στον όμιλο Standard.

Σημειώνεται ότι στη δεύτερη φάση οι ομάδες θα διατηρούν τους μισούς βαθμούς που θα έχουν κερδίσει στην πρώτη φάση με στογγυλοποίηση προς τα πάνω.

Στον πρώτο όμιλο απομένει ο αγώνας της Αγίας Νάπας με τον ΑΣΙΛ Λύσης για να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες και ορίστηκε να συνεχιστεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου από το χρονικό σημείο της διακοπής του.

Προηγείται ο Άρης με 25 βαθμούς και ακολουθεί η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 24 βαθμούς. Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν με 20 βαθμούς Αγία Νάπα και ΑΣΙΛ Λύσης.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιλαμβάνει:

3 Ιανουαρίου
18:00 ΑΣΙΛ – Άρης (Cytavision)

4 Ιανουαρίου
14:30 Αγία Νάπα – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
14:30 Ομόνοια Αραδίππου – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα
14:30 Ομόνοια Ψευδά – Αλκή Ορόκλινης

Στο δεύτερο όμιλο μετά από έντεκα αγωνιστικές προηγείται ο αήττητος Ερμής Αραδίππου με 29 βαθμούς και ακολουθεί με 19 βαθμούς ο Ονήσιλλος Σωτήρας. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Οθέλλος Αθηαίνου με 17 βαθμούς και αμέσως πιο κάτω τέσσερις ομάδες βρίσκονται στους 12 βαθμούς. Ο ΠΟ Ξυλοτύμπου, ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου και ο Ακρίτας Χλώρακας.

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

4 Ιανουαρίου (14:30)
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – ΑΕΖ
Αναγέννηση Δερύνειας – Ακρίτας Χλώρακας
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Ερμής Αραδίππου
Ονήσιλλος Σωτήρας – Οθέλλος Αθηαίνου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ