aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα βλέμματα στο Παφιακό

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο καθώς έξι ομάδες διεκδικούν τις τρεις θέσεις της ανόδου.

Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σήμερα στις 14:30 και από το πρόγραμμα ξεχωρίσει φυσικά το ντέρμπι στο Παφιακό, εκεί όπου η τοπική Πάφος FC θα αντιμετωπίσει το Παραλίμνι.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νικηφόρο αποτέλεσμα και στόχος τους είναι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες με φόντο την 2η θέση και τη διατήρηση (υπό προϋποθέσεις και τη μείωση) της διαφοράς από την πρωτοπόρο Αλκή Ορόκλινη.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ενδιαφέρει και τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Πρώτην και καλύτερη την ομάδα της Ορόκλινης, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΙΛ και με νίκη ενδεχομένως να της δοθεί η ευκαιρία να ανοίξει και άλλο την ψαλίδα από τις ομάδες που την ακολουθούν. Η «Αθάνατη» είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, όμως η ομάδα της Λύσης απέδειξε ότι είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Αγία Νάπα και ο Ολυμπιακός που βρίσκονται στις θέσεις «4» και «5» με 21 βαθμούς, θεωρητικά έχουν βατές αποστολές. Οι «πορτοκαλί» θα υποδεχθούν την  μαχητική ΠΑΕΕΚ αλλά έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όπως και οι «μαυροπράσινοι» που αγωνίζονται στην Παρεκκλησιά κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία είναι ουραγός όμως παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. 

Δύσκολη έξοδος περιμένει τον Οθέλλο, ο οποίο εκστρατεύει στην Πόλη Χρυσοχούς για ν’ αντιμετωπίσει την ΕΝΑΔ, η οποία στην έδρα της είναι ικανή να κάνει την έκπληξη. Ενδιαφέρον παιχνίδια θα διεξαχθούν σε άλλα δύο γήπεδα. Στο Μακάρειο ο Εθνικός Άσσιας θα υποδεχθεί το ΘΟΪ με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ την επάνοδο στις επιτυχίες αναζητούν στη Χλώρακα και ο Ακρίτας με την Ομόνοια Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ