aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Κόκκινος για την εταιρεία

Παραλίμνι: Κόκκινος για την εταιρεία

TOY ΝIKOY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Συνεχίζονται οι διεργασίες για τη σύσταση εταιρείας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Όπως έγινε γνωστό, εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα αναλάβει το σωματείο με όλες τις υποχρεώσεις και η ίδρυση εταιρείας που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επικεφαλής του 9μελούς συμβουλίου του σωματείου είναι ο δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης. Σε ό,τι αφορά στην εταιρεία, γίνεται προσπάθεια για να αναλάβει ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Κόκκινος. Αναμένεται εντός των ημερών να γίνει νέα συνέλευση στην οποία θα ενημερωθούν τα μέλη για τις εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 27 Μαΐου θα γίνει το καθιερωμένο τουρνουά Respect της Ένωσης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο εις μνήμην του αδικοχαμένου Φλώρου Φλουρή. Η Ένωση θέλει εθελοντές για την καλύτερη διοργάνωση του τουρνουά και εξέδωσε ανακοίνωση: «Έντονη ήταν η παρουσία του εθελοντισμού στα προηγούμενα τουρνουά, ιδιαίτερα από το γυναικείο φύλο. Προσδοκούμε ότι και φέτος η ανταπόκριση θα είναι η ίδια, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία του τουρνουά και τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου μας Φλώρου Φλουρή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ