aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Ως Ένωση, είτε επαναρχίσει το πρωτάθλημα, είτε όχι…»

«Ως Ένωση, είτε επαναρχίσει το πρωτάθλημα, είτε όχι…»

Τη θέση της ΕΝΠ για το μέλλον του πρωταθλήματος εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Φάνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί, που μίλησε στον «Σπορτς 1», αφού επισήμανε πως οι παίκτες μέσω του ΠΑΣΠ θέλουν να παιχτεί το πρωτάθλημα «κυρίως για οικονομικούς λόγους», αναφέρθηκε στη θέση του σωματείου του.

«Δεν θέλουμε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Τι θα γίνει εάν υπάρξει ένα κρούσμα μετά από 5 αγωνιστικές; Όλοι συζητούμε για την αδικία στη βαθμολογία. Επίσης, τι θα γίνει με τα οικονομικά δεδομένα; Να μην συγκρίνουμε με άλλα πρωταθλήματα που αν θα αρχίσουν θα φέρουν εκατομμύρια. Οι δικές μας ομάδες στηρίζονται σε χορηγούς που αυτή τη στιγμή αιμορραγούν οικονομικά», τόνισε.

Σε ερώτηση ποια θα είναι η στάση της Ένωσης εάν αποφασιστεί συνέχιση του πρωταθλήματος, είπε: «Αν καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την υγεία, με κάποιες πρόνοιες που δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τις καλύψουμε ως Κύπρος, είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε πρόταση προς όφελος του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Και κατέληξε: «Ως Ένωση, είτε επαναρχίσει είτε όχι, μπαίνουμε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ