aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΌλο και πιο γεμάτη ενόψει Δόξας

Όλο και πιο γεμάτη ενόψει Δόξας

Θετικά τα μαντάτα για τον Αντρέ Πάους ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τη Δόξα στο Μακάρειο. Πέρα από τις δεδομένες επιστροφές των παικτών, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα (0-5), σβήστηκαν και άλλα ονόματα από το απουσιολόγιο του Ολλανδού προπονητή.

Διότι εκτός από την προδιαγραφόμενη πρώτη συμμετοχή του Σίτο Ριέρα (φωτό), ο οποίος δεν θα εκτίσει τελικά την ποινή που του επιβλήθηκε από την πολωνική ομοσπονδία, εξέτισαν την τιμωρία τους οι Ομάρ Ρόου και Χόνβανες Αμπαρντζουμιάν. Ο τελευταίος θα αγωνιστεί απέναντι στους πράσινους και θα φύγει για να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής Αρμενίας, η οποία θα έχει υποχρεώσεις την άλλη εβδομάδα στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Τα ευχάριστα όμως δεν σταματούν! Σε φουλ ρυθμό γυμνάζεται ο Εγιόνγκ Ενόχ, ενώ ανεβάζει την ένταση στις προπονήσεις ο Αγγελής Αγγελή και ίσως τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται οι Σαρ Μαγκατέ, Κρίστης Ανδρέου και Μπόρχα Εκίθα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ