aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜε το «καλημέρα» τρέχει

Με το «καλημέρα» τρέχει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον ΑΣΙΛ στο πρώτο δεκάλεπτο, η Ένωση ήταν καλύτερη και άξιζε να κερδίσει το ματς. Με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε το παιχνίδι με γκολ των Σολάρι και Παύλου, ενώ είχε και άλλες πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, ενώ στο Παραλίμνι φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο φινάλε.

Ο Σολάρι σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ ο Παύλου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη βυσσινί φανέλα. Η Ένωση σκόνταψε και στη δεύτερη αγωνιστική αυτή τη φορά στον ΑΣΙΛ και έμεινε χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Μετά το εκτός έδρας 1-1 με τον Διγενή Ορόκλινης η ομάδα του Παραλιμνίου έμεινε στο 2-2 με τον ΑΣΙΛ στο «Τάσος Μάρκου» και με το καλημέρα του πρωταθλήματος έχασε ήδη σημαντικό έδαφος. Δέχθηκε τρία γκολ σε δύο παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ. Ακολουθεί αυτή τη βδομάδα το γειτονικό ντέρμπι της Παρασκευής με την Αναγέννηση στη Δερύνεια και η νίκη είναι μονόδρομος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ