aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Θετικός ο βαθμός μα όχι αρκετός

ΕΝΠ: Θετικός ο βαθμός μα όχι αρκετός

Το 1-1 στην έδρα της Ανόρθωσης δεν μπορεί παρά να εκληφθεί ως θετικό αποτέλεσμα για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, έστω και αν υπάρχει η αίσθηση στις τάξεις της ότι μπορούσε για κάτι παραπάνω. Ωστόσο, δεν υπάρχει καιρός για να σκεφτούν οι βυσσινί τι κέρδισαν και τι έχασαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς ξεπροβάλλει η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Την ερχόμενη Παρασκευή (17:00) θα φιλοξενηθούν στο «Αμμόχωστος» από τον ουραγό Ερμή, θέλοντας οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο αντίπαλος φαίνεται πως δύσκολα θα επιβιώσει στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο δεν σηκώνει υποτίμηση και το ξέρει ο Κάριτ Φελκ και οι ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε, η Ένωση παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και «καίγεται» για το τρίποντο. Δεν είναι τυχαίο που χθες εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει τη σημασία του προχθεσινού βαθμολογικού οφέλους και ζητά περισσότερη στήριξη. «Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ είναι τη συμπαράσταση του κόσμου μας ακόμη πιο μαζικά, ακόμη πιο δυναμικά, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, καταρχάς θα επιστρέψει ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αναφορικά με τους Γκονσάλο Σάρατε και Σιοβάλ Γκοζλάν, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες προχθές, εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα τεθούν στη διάθεση του Δανού προπονητή. Τέλος, δύσκολη θεωρείται η επιστροφή του Μπόρις Κλέιμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ