aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Θέλουν τον Γιανέφσκι και για του χρόνου

ΕΝΠ: Θέλουν τον Γιανέφσκι και για του χρόνου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το μόνο που απασχολεί τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα, είναι το πως θα κρατήσει την ΕΝΠ στην πρώτη κατηγορία και τίποτε άλλο. Πρώτα η παραμονή για τον κόουτς και όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους. Ο Σκοπιανός τεχνικός επέστρεψε στους «βυσσινί» μετά από 10 χρόνια για να σώσει την ομάδα και μόνο αυτό έχει στο μυαλό του.

Το κλίμα για παραμονή του Γιανέφσκι στην ομάδα είναι πολύ θετικό. Από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στο «Τάσος Μάρκου» υπάρχει μεγάλη αλλαγή, ο έμπειρος τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά και όλοι θέλουν να μείνει και τη νέα σεζόν.

Ο Σκοπιανός κόουτς είναι «κοντά» στους παίκτες του μέσω της τεχνολογίας με καθημερινές προπονήσεις από το σπίτι, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και επιδιώκει να διατηρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό φυσικής κατάστασης τους παίκτες του, για να είναι έτοιμοι εάν επαρχίσει το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ