aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Οι στόχοι της διοίκησης Τίκκη

ΕΝΠ: Οι στόχοι της διοίκησης Τίκκη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Πήρε και την τυπική έγκριση από τη Συνέλευση η νέα διοίκηση της Ένωσης και συνεχίζει και επίσημα πλέον τον προγραμματισμό. Η νέα πενταμελής διοίκηση αποτελείται από τον πρόεδρο Κυριάκο Τίκκη και τους Γιώργο Πιττάτζιη, Φώτη Τρίαρο, Παναγιώτη Σκάττο και Τζιοβάνη Κουζαλή. Όπως ανακοινώθηκε στη Συνέλευση, διακόπηκε μονομερώς η συνεργασία με την εταιρεία.

Οι στόχοι της διοίκησης Τίκκη είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία, η οικονομική εξυγίανση, η βελτίωση των ακαδημιών και η βελτίωση των υποδομών. Μάλιστα, όπως τόνισε, εάν στο τέλος της σεζόν δεν υλοποιηθεί έστω και ένας από τους τέσσερις στόχους θα παραιτηθεί.  Ακόμη, ανακοινώθηκε και η βυσσινί επιστράτευση για οικονομική ενίσχυση με την κυκλοφορία λαχνού αξίας 50 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό, ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Μαρίνου Σατσιά, έγινε πρόταση για ανανέωση στον Μπάλαζιτς, συμφώνησε για ανανέωση ο Λουσέρο, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Βεσελόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ