aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Αποδεκατισμένη, αλλά…

ΕΝΠ: Αποδεκατισμένη, αλλά…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα πάει στο ΓΣΠ η Ένωση για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Με νέο δίδυμο στην τεχνική τους Λευτέρη Ελευθερίου και Χριστόφορο Χριστοφή, το Παραλίμνι θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, έστω και εάν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρεις συνεχόμενες ήττες και τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που κράτησαν 13 παίκτες εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες (συνολικά είχε 21 κρούσματα ), γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο δύσκολη είναι η σημερινή αποστολή. Να θυμίσουμε ότι η Ένωση κέρδισε φέτος τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 2-0 αλλά τότε ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα στην ομάδα της Λευκωσίας. Όπως και να έχει, οι βυσσινί θα επιδιώξουν να το κάνουν για δεύτερη φορά.

Η ενδεκάδα παραμένει άγνωστη λόγω του κορωνοϊού που σάρωσε την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως η Ένωση θα παίξει με ενδεκάδα ανάγκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ