aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Αν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στην Ένωση πριν την επανέναρξη;»

«Αν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στην Ένωση πριν την επανέναρξη;»

Τις δυσκολίες και την επικινδυνότητα που εμπεριέχει η επανέναρξη του πρωταθλήματος όποτε και αν αυτό είναι δυνατό λόγω του κορωνοϊού τόνισε ο Κωνσταντίνος Φάνου. Μιλώντας στον Super Sport FM (104,0) ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, μίλησε και για το θέμα των συμβολαίων παικτών.

«Είναι δύσκολος καιρός και για το ποδόσφαιρο, και για την ανθρωπότητα. Συνιστούμε υπομονή. Μένουμε όλοι στο σπίτι για να συμβάλουμε στην μη εξάπλωση του ιού», ήταν η αρχική τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης και ακολούθως αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα των συμβολαίων και της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών.

«Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που λήγει το συμβόλαιο τους τέλος Μαΐου και θα είναι δύσκολο για εμάς, όπως και για άλλες ομάδες. Υπάρχουν κάποια σενάρια που κάνουν λόγω για μη υποβιβασμό και αύξηση των ομάδων και πρέπει να κατανοήσουμε πως είτε μας ευνοούν, είτε μας αδικούν πρέπει να δούμε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Είναι δύσκολο να επιβιώσει οποιαδήποτε ομάδα ή οποιασδήποτε επιχείρηση, χωρίς να υπάρχουν έσοδα, γι’ αυτό και παγοποιήθηκαν κάποιες χορηγίες».

Για το ενδεχόμενο επανέναρξης και διεξαγωγή αγώνων τον Ιούνιο και τον Ιούλιο: «Δεν είναι εφικτό να περιμένουμε μέχρι και τον Αύγουστο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Έχουμε διαβάσει κάποια σενάρια που κάνουν λόγω για να γίνονται κάθε 2-3 μέρες αγώνες. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη η διεξαγωγή αγώνων στην Κύπρο αυτό το διάστημα, λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Και εκτός αυτού, θεωρώ ότι θα κινδυνεύσει η επιβίωση κάποιων σωματείων, αν τραβήξει μέχρι τότε το παράθυρο του πρωταθλήματος».

Τι προτείνετε εσείς: «Έχουμε και εμείς κάποιες σκέψεις. Αν σταματήσει όλο αυτό και υπάρξει απόφαση για επανέναρξη και τα κρούσματα περιοριστούν σημαντικά, ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις οι ομάδες και δύο μέρες πριν την επανέναρξη, υπάρχει κρούσμα στην Ένωση, τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση; Είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να σκεφτούμε γιατί θα πρέπει να επωμιστούν και το κόστος οι ομάδες. Εμείς συμφωνούμε να κριθούν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, όμως είναι αρκετά δύσκολο. Χρειάζεται υπομονή για να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση και να μην παρθούν αποφάσεις, οι οποίες τη δεδομένη στιγμή είναι σωστές και στην πορεία να διαφοροποιηθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ