aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΠΑΕΕΚ: Εκπροσώπηση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΠΑΕΕΚ: Εκπροσώπηση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ενημέρωσε για την παρουσία του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (28/10).

Η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Σας ενημερώνουμε πως η ΠΑΕΕΚ θα τιμήσει και φέτος την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με την παρουσία της στην Μαθητική Παρέλαση έξω από την Ελληνική Πρεσβεία. Το σωματείο θα εκπροσωπηθεί τόσο από παιδιά των Ακαδημιών, αλλά και από μέλη του Συνδέσμου μας, έτσι ώστε να ακουστεί για ακόμα μια φορά ισχυρή και αναλλοίωτη στον χρόνο η ιαχή «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Παράλληλα, όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, παρά την ήττα στον αγώνα κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου το περασμένο Σάββατο, η ενθαρρυντική παλληκαρίσια εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας γεμίζει ελπίδα για την συνέχεια!

Καλούμε λοιπόν κάθε Κερυνειώτη να στηρίξει την ομάδα μας, δίνοντας το παρών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο την Παρασκευή στις 17:00. Η κακή αρχή δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Να είμαστε όλοι εκεί… Για μια ΠΑΕΕΚ μεγάλη, για την Κερύνεια μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ