aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: «Διοικητικό σχήμα ή αναστολή»!

Πάφος FC: «Διοικητικό σχήμα ή αναστολή»!

Η Πάφος FC ενημερώνει για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση, η οποία οδήγησε πάλι σε αδιέξοδο.

Αναλυτικά: « Άλλη μια Έκτακτη Γενική Συνέλευση οδήγησε σε αδιέξοδο για το Σωματείο μας τόσο στο οικονομικό, όσο και στο διοικητικό κομμάτι αφού δεν παρουσιάστηκε το οποιοδήποτε πρόσωπο ή ομάδα ατόμων, όπως είχε διατυπωθεί στην περασμένη Γενική Συνέλευση, με σκοπό την ανάληψη της διοίκησης.

Ως εκ τούτου το Σωματείο μας οδηγείται σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 3/01/2017 στις 18:00, με σκοπό την παρουσίαση και την υπερψήφιση του όποιου πιθανού διοικητικού σχήματος, εάν υπάρξει κάποιο, ή την αναστολή της λειτουργίας της ΠΑΦΟΣ F.C με ο,τι συνεπάγεται η εξέλιξη αυτή».

Πάντως, χθες βράδυ ο  νεαρός Λεμεσιανός επιχειρηματίας Άριστος Αριστοδήμου, που ακουγόταν έντονα ότι ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά του σωματείου, επιβεβαίωσε ότι θέλει πραγματικά να βοηθήσει.

Ωστόσο, ο Άριστος Αριστοδήμου ξεκαθάρισε στη Γενική Συνέλευση, ότι δεν έχει σκοπό να έρθει κοντά, αν είναι να μείνει μόνος. Ούτε θέλει και τόνισε ότι δεν είναι και σωστό, να φέρει δικούς του ανθρώπους από τη Λεμεσό, για να αναλάβουν τα ηνία μιας παφίτικης ομάδας.

Αυτό που ζητά, είναι οι ίδιοι οι Παφίτες να βγουν μπροστά, να βρεθεί ένα διοικητικό σχήμα και αυτός ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου να βοηθήσει οικονομικά. Είναι μάλιστα διατεθειμένος, αν όλα πάρουν θετικό δρόμο και υπάρξει διοίκηση, να βάλει άμεσα στο ταμείο του σωματείου, ένα σεβαστό ποσό, για τις άμεσες οφειλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ