aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις, τώρα που βράζει το σίδερο»

Τορναρίτης: «Ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις, τώρα που βράζει το σίδερο»

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, αποκάλυψε τις προθέσεις του για την ομάδα του τονίζοντας πως θέλει μία ομάδα με παρόν και μέλλον, καθώς και ανέγερση γηπεδικών εγκαταστάσεων. Όλα αυτά μέσω ανάρτησής του σε οπαδικό γκρουπ.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να κτίσουμε μια ομάδα του σήμερα! Θέλω να κτίσουμε μια ομάδα του σήμερα, του ΤΩΡΑ και του αύριο. Όλες οι αποφάσεις μου είναι μόνο για το καλό τις ομάδας. Τώρα που είναι βραστό το σίδερο και το αίμα μου, θέλω να προχωρήσουμε στην δημιουργία ιδιόκτητων γηπεδικών εγκαταστάσεων! Η συνεργασία του Υπουργείου εσωτερικών είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε το έργο αυτό για το καλό της ομάδας μας, της νεολαίας και της Κύπρου γενικότερα! Αφήνω το θέμα προς το παρόν ως εδώ και υπόσχομαι θα σας κρατώ ενήμερους, έτσι ώστε να γνωρίζετε πού και γιατί καθυστερούμε… Ποιός και γιατί αδιαφορεί… Ποιός ενδιαφέρεται και ποιός όχι για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ