aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤο «like» των Τορναρίτη και Κίκο στην αποκάλυψη για Ζαχαρίου και Ομόνοια (pic)

Το «like» των Τορναρίτη και Κίκο στην αποκάλυψη για Ζαχαρίου και Ομόνοια (pic)

Η σελίδα CyFootball στο Instagram, η οποία ασχολείται με μετεγγραφές και highlights στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ήταν αυτή η οποία αποκάλυψε την προσπάθεια της Ομόνοιας για να αποκτήσει τον Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ολυμπιακού.

Στην ανάρτηση πάντως πάτησε «like» o αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, Χριστόφορος Τορναρίτης και ο πρώην αριστερός μπακ της ομάδας, Φρανσίσκο Κίκο, ο οποίος ως γνωστόν συνεχίζει την καριέρα του στην Ομόνοια και μάλλον θα του είναι ευχάριστο να έχει και φέτος ως συμπαίκτη τον Κύπριο νεαρό άσο. Πολλές φορές τα «like» δεν σημαίνουν κάτι, αλλά στην περίπτωση αυτή μπορεί να σημαίνει πολλά.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια είναι άριστες, ενώ ας μην ξεχνάμε πως ο Τορναρίτης πανηγύρισε την πρόκριση των πρασίνων επί του Ερυθρού Αστέρα, ασχέτως εάν επωφελείται οικονομικά η ομάδα του Τακτακαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ