aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠροσπάθεια για το μη χείρον βέλτιστον στον Ολυμπιακό

Προσπάθεια για το μη χείρον βέλτιστον στον Ολυμπιακό

Η άρση του εμπάργκο μετεγγραφών που επέβαλε η FIFA στον Ολυμπιακό, όπως έχει τονιστεί επανειλημμένως, θεωρείται πολύ απομακρυσμένη. Το νεότερο που προέκυψε είναι ότι γίνεται προσπάθεια για το μη χείρον βέλτιστον: να εξασφαλιστεί η συγκατάθεση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, αφού σύμφωνα με την ποινή που επιβλήθηκε επιτρέπονται μετεγγραφές μέχρι 18 ετών. Ακόμα και αυτό, όμως, δεν είναι εύκολο.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση προχωρά το κεφάλαιο των ανανεώσεων. Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Σεραφείμ. Μάλιστα, όπως μας ειπώθηκε, δεν θα αργήσει η ώρα που θα ανακοινωθούν τα ονόματα όσων θα παραμείνουν μαυροπράσινοι στην επόμενη σεζόν. Εν τω μεταξύ, ο Χρύσης Μιχαήλ προπονεί και αυτή την εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός ότι έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τέλος, αισιόδοξα άρχισε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Οι παράγοντες του Ολυμπιακού ευελπιστούν πως θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, καθώς υπάρχει ανάγκη για εισροή χρημάτων στο ταμείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ