aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Τρέχουν» για τις μετεγγραφές

Ολυμπιακός: «Τρέχουν» για τις μετεγγραφές

Πολύ πιο ουσιαστική θα είναι η τρέχουσα εβδομάδα όσον αφορά στον προγραμματισμό, αφού μετά τη συμφωνία με τον Γιώργο Πετράκη, θα «τρέξουν» θέματα που αφορούν την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορος Τορναρίτης, συναντήθηκε χθες με τον Ελλαδίτη προπονητή, επισημοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας. Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες από το σκάφος του με τον γιο του πρώην προπονητή των μαυροπρασίνων Γιάννη Πετράκη.

«Συναντηθήκαμε με τον Γεώργιο Πετράκη, υπέγραψε συμβόλαιο του και ξεκινάμε δουλειά. Τον ενημέρωσα για τη νοοτροπία μας, συμφωνεί απόλυτα και προχωράμε ακάθεκτοι», έγραψε ο Τορναρίτης στους λογαριασμούς που διατηρεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Από εκεί και πέρα, προγραμματίζεται κάθοδος εκπροσώπων της Σαρλερουά στην Κύπρο, όπου θα οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του Στέλιου Ανδρέου. Πρόκειται για σημαντικό θέμα, το οποίο η διοίκηση χειρίζεται με πάσα σοβαρότητα. Παραλλήλως, θα «τρέξουν» ζητήματα που άπτονται της ενίσχυσης. Οι Πρόσεκ (τερματοφύλακας) και Μπάμπιτς (επιθετικός) ενδιαφέρουν, κάτι που κοινοποιήθηκε στη διοίκηση της ΑΕΛ, ωστόσο ο δανεισμός τους… κολλά στις οικονομικές απαιτήσεις. Βλέπετε, οι μαυροπράσινοι αδυνατούν να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο που διατηρούν στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ