aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Προσέγγισε Αυγουστή, στην ακίδα Πουρσαϊτίδης-Ανδρονίκου

Ολυμπιακός: Προσέγγισε Αυγουστή, στην ακίδα Πουρσαϊτίδης-Ανδρονίκου

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προσεγγίστηκε από πλευράς Ολυμπιακού, αφού οι μαυροπράσινοι βρίσκονται στην αναζήτηση προπονητή μετά από την εξέλιξη με τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος όπως είναι γνωστό θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό του Απόλλωνα.

Όπως διαρρέει, ο Αυγουστή αρνήθηκε ευγενικά αφού χρειάζεται ξεκούραση και λίγη «αποτοξίνωση» από το ποδόσφαιρο μέχρι να αρχίσει να αξιολογεί τι και πως θα πράξει με την προπονητική του καριέρα στο μέλλον και δεν σκοπεύει άμεσα να επιστρέψει στους πάγκους. Ήδη γίνεται λόγος μέσω διαρροών σε διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια και πηγαδάκια, για πιθανή μελλοντική ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Κύπρου.

Από εκεί και πέρα, δύο ονόματα υποψηφίων που είδαν το φως της επικαιρότητας, είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και ο Νίκος Ανδρονίκου που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ερμή Αραδίππου, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα της αξιολόγησης του Χριστόφορου Τορναρίτη κι αν λάβει αρνητική απάντηση, τότε θα συγκεντρώσει καλές πιθανότητες ο δεύτερος. Υπενθυμίζουμε πως ο Πουρσαϊτίδης είναι ελεύθερος από τον περασμένο Μάιο που έφυγε από τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ