aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Και τώρα ξεκινά το τελικό μοντάρισμα

Ολυμπιακός: Και τώρα ξεκινά το τελικό μοντάρισμα

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε σε Κακοπετριά – Ευρύχου, με τον Νεντίμ Τούτιτς να μένει ευχαριστημένος από την αφοσίωση των παικτών του και τη δουλειά που έγινε.

Η ομάδα της Λευκωσίας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ευχαρίστησε το ξενοδοχείο Crystal στην Κακοπετριά για τη φιλοξενία του, τη σχολική εφορεία Σολέας (Ευρύχου) για την παραχώρηση του γηπέδου όπου πραγματοποιούνταν καθημερινά οι προπονήσεις της ομάδας, καθώς και τα λεωφορεία Κλάριος για τις μεταφορές από και προς το γήπεδο.

Από χθες, η ομάδα επέστρεψε στη βάση της και ξεκινά το τελικό μοντάρισμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο διάστημα αυτό έχουν καθοριστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια: Σάββατο 30/07 – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κυριακή 07/08 – Αλκή Ορόκλινη, Τετάρτη 10/08 – Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος, Σάββατο 13/08 – Ε.Ν. Παραλιμνίου, Σάββατο 20/08 – Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ