aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η επόμενη μέρα άρχισε με Γιανέφσκι και ένα «αλλά»

Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα άρχισε με Γιανέφσκι και ένα «αλλά»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το βασικό ερώτημα πλέον για τον ψεσινό φιναλίστ του κυπέλλου, Ολυμπιακό, ένα είναι: τι θα γίνει με το μέλλον του Τσεντομίρ Γιανέφσκι;

Οι πληροφορίες από τις τάξεις των μαυροπρασίνων επιμένουν πως δεν υπέγραψε σε άλλη ομάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις εκ Νοτίου Αφρικής για συμφωνία με την Εθνική ομάδα στο πόστο του βοηθού προπονητή. Οι ίδιες πηγές επιμένουν πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παραμονής του, ωστόσο τονίζεται πως ο Σκοπιανός είναι πολύ απρόβλεπτος και όλα είναι ανοιχτά.

Αυτό που έχουμε μάθει πάντως, είναι ότι η επόμενη μέρα για τους μαυροπράσινους άρχισε με τον ίδιο να είναι ενεργός. Ο λόγος για τον σχεδιασμό της σεζόν 2021-22, που πήρε μπρος πριν από περίπου ένα δεκαήμερο. Ο Γιανέφσκι έδωσε τις θέσεις που έχουν προτεραιότητα για ενίσχυση, με βάση τα δεδομένα του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού.

Από τη στιγμή που θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ ο – καταπληκτικός ψες – Νεόφυτος Μιχαήλ, η καλύτερη δυνατή αναπλήρωσή του θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Από εκεί και πέρα, θα αναζητηθεί αριστεροπόδαρος αμυντικός, σέντερ φορ και ανασταλτικός μέσος. Ήδη, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό άρχισαν το ψάξιμο για να εντοπίσουν τους κατάλληλους, ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του. Επίσης, ο Σκοπιανός ενημέρωσε τη διοίκηση αναφορικά με ποιους παίκτες δεν υπολογίζει για τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Όσο για τις άλλες θέσεις της ενίσχυσης, θα εξαρτηθεί από το ποιοι από όλους όσοι βρίσκονται στο πλάνο των μαυροπρασίνων θα παραμείνουν στο ρόστερ τους. Διότι με τις εμφανίσεις κάποιων εξ αυτών είναι φυσικό να ηχεί στ’ αφτιά τους το… τραγούδι των Σειρήνων για μετεγγραφή τους σε άλλες ομάδες.

Το θετικό πάντως για τον σύλλογο της Λευκωσίας είναι ότι, όπως διαρρέει από τις τάξεις του, τους έχει δεσμευμένους για τη σεζόν 2021-22. Συνεπώς, για να φύγει οποιοσδήποτε θα χρειαστεί η συγκατάθεση της διοίκησής του και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την κατάλληλη προσφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ