aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Εδώ σε θέλω κάβουρα…

Ολυμπιακός: Εδώ σε θέλω κάβουρα…

Όπως έχουν έλθει τα πράγματα, ο αυριανός εξ αναβολής αγώνας της 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ αποτελεί κάτι περισσότερο από κομβικός για τον Ολυμπιακό, μία μόλις στροφή πριν από το τέλος του πρώτου γύρου. Εάν βρει τον δρόμο που οδηγεί προς την πρώτη νίκη μετά τις 20 Νοεμβρίου 2021, τότε παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού θα απομακρυνθεί έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με περισσότερη ηρεμία και αποφασιστικότητα θα δει τη συνέχεια και δη, το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ουραγό Εθνικό.

Σε αντίθετη περίπτωση, όχι μόνο η ΠΑΕΕΚ θα τον «πιάσει» στη βαθμολογία, αλλά θα τον προσπεράσει (0-0 το ματς στον α΄γύρο), διευρύνοντας τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Ο υπηρεσιακός προπονητής, Κυριάκος Πολυκάρπου, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές για το αυριανό ματς που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (19:00), σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ