aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Αλμυρός» ο Πάολο Τραμετσάνι

Ολυμπιακός: «Αλμυρός» ο Πάολο Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Γιάννης Πετράκη θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Κάτι που κατέστησε σαφές ο Ελλαδίτης προπονητής στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, Χριστόφορο Τορναρίτη.

Η ομάδα της Λευκωσίας, βρίσκεται στο ψάξιμο για την εξεύρεση νέου προπονητή, με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή. Επί της παρούσης αξιολογούνται οι επιλογές και εντός των ημερών θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον τεχνικό που θα κριθεί ότι πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός: Τα επίμονα μηνύματα σε Αυγουστή και η κλήση σε Τραμετσάνι

Σημαντικό ρόλο, βεβαίως, παίζει το οικονομικό σκέλος. Είναι γι’ αυτό, εξάλλου, που δεν φαίνεται πως προχωρά η επιλογή του Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός που είναι ελεύθερος, πρόσφατα θα πήγαινε στην Αίγυπτο για να δουλέψει στην Πίραμιντς F.C., όμως τελευταία στιγμή «χάλασε» η προδιαγραφόμενη συμφωνία. Το κασέ του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι ψηλό για τα οικονομικά δεδομένα των μαυροπρασίνων και έχουν στραφεί ήδη προς άλλες κατευθύνσεις.

Διαβάστε επίσης: Aξιώνει εξαψήφιο ποσό ο Τορναρίτης, Απόλλων ή Ρέθυμνο ο Πετράκης

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό, επιστρέφουν το πρωί στις προπονήσεις, πιάνοντας δουλειά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ματς που είναι ορισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο και αρχίζει στις 18:30. Την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι να εξευρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη, θα έχει ο Κώστας Σαραφείμ. Εκτός επιλογών είναι ο Σαμπίνια λόγω καρτών και ο τραυματίας Φαμπρίς Κα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ