aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝέα τοποθέτηση Τορναρίτη: «Δεν γνώριζα τίποτα. Όταν μάθω θα σας πω...»

Νέα τοποθέτηση Τορναρίτη: «Δεν γνώριζα τίποτα. Όταν μάθω θα σας πω…»

Συνεχίζει να τοποθετείται μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, σχετικά με την διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιάννη Πετράκη στον Απόλλωνα. Πατήστε εδώ για την πρώτη αντίδραση του Τορναρίτη. 

Αναλυτικά:

«Όταν βλέπω και γράφετε για τον τάδε παίκτη, τον τάδε προπονητή και όλα αυτά τα σχόλια γελώ και γελά μαζί μου και ο Θεός! Ο μόνος που κατάλαβε το νόημα είναι ο Σάββας Παπαγεωργίου, γιος του Κυριάκου. Όταν με ζαλίζει ο Κούλλης του λέει ο Σάββας “o Ολυμπιακός τώρα είναι ο Χριστόφορος παρέτα να ασχολείσαι”. Όταν τα καταλάβετε προχωράμε παρακάτω.

Δεν γνώριζα τίποτα για αυτές τις συναντήσεις και συνομιλίες του Απόλλωνα. Το έμαθα σήμερα το πρωί από το στόμα του προπονητή μας. Όταν ξέρω περισσότερα θα σας ενημερώσω. Στα σχόλια θα σας στείλω το μήνυμα που έστειλα στους ποδοσφαιριστές μας. Υπομονή οι λύσεις θα βρεθούν “για να κερδίσεις πρέπει να χάσεις”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ