aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: Το φωτορεπορτάζ της λευκής ισοπαλίας

Ολυμπιακός: Το φωτορεπορτάζ της λευκής ισοπαλίας

Χωρίς νικητή έληξε ο χθεσινός αγώνας του Ολυμπιακού με την Ένωση. Το δελτίο Τύπου των μαυροπρασίνων.

Αναλυτικά: «Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Στο 8 κεφαλιά του Τόρες έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 18′ σουτ του Πεχλιβάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 19′ μελέ μπροστά από την εστία της αντίπαλης ομάδας δεν είχε ευτυχή κατάληξη, ενώ στο 20 καλό σουτ του Κάστρο πέρασε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία. Στο 23′ ο Κάστρο απείλησε εκ νέου την αντίπαλη εστία με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο 37′, ο Torres απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση. Στο 39 κεφαλιά του Τόρες πέρασε εκτός της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ σουτ του Τσιακλή στο 42′ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε καθώς η αντίπαλη ομάδα κέρδισε χώρους και ισορρόπησε το παιχνίδι, δημιουργώντας τις δικές της προϋποθέσεις. Στο 67′ προσπάθεια του Τόρες μέσα στη μεγάλη περιοχή πέρασε εκτός, ενώ στο 73′ ο Αντωνίου από καλή θέση δεξιά και εντός της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα έξω από την αντίπαλη εστία.

Στο 84′ η ομάδα μας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά από σκληρό φάουλ του Αυλωνίτη στο κέντρο του γηπέδου και δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας είχε ακόμη μια φάση στο 89 με κεφαλιά του Tόρες, η οποία ήταν αδύναμη και χωρίς τύχη.

Ενδεκάδα: Χίντι, Τσιακλής, Σωτηρίου, Ντε Πίνα, Σαμάρας, Πολυκάρπου (67′ Αυλωνίτης), Κάστρο (85′ Πούγιουκκας), Αντωνίου (74′ Σεραφείμ), Μιγκουελίτο, Πεχλιβάνης, Τόρες.

Γύρω στους 200 οι οπαδοί της ομάδας μας σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο. 30 άτομα στην ανατολική εξέδρα για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι Πεχλιβάνης (δεύτερη), Αυλωνίτης (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες), και Μιγκουελίτο (δεύτερη). Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 08/01 στο Μακάρειο στις 14:30 με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ