aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟι συνεχόμενες ανόδοι του ΑΠΟΝΑ, του Κορμακίτη και της Ομόνοιας Ψευδά!

Οι συνεχόμενες ανόδοι του ΑΠΟΝΑ, του Κορμακίτη και της Ομόνοιας Ψευδά!

Οι ομάδες ΑΠΟΝΑ Αναγυιών και Κορμακίτης ανέβηκαν το περασμένο Καλοκαίρι στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ. Με την πολύ καλή τους φετινή παρουσία και δουλειά εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Γ’ Κατηγορία στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Δεν γνωρίζουμε εαν έχει ξανασυμβεί δύο ομάδες να κερδίσουν ταυτόχρονα δύο συνεχόμενες ανόδους στις ίδιες κατηγορίες, όμως κάτι τέτοιο αποτελεί σπάνιο γεγονός και η ιστοσελίδα Agrotikonews.com αναφέρεται στα επιτεύγματα των ομάδων με τις συνεχόμενες ανόδους σε ανώτερη κατηγορία.

Για την ιστορία, συνεχόμενες ανόδους πέτυχε πρόσφατα και η Ομόνοια Ψευδά και ετοιμάζεται για 3η συνεχόμενη, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία. Η Ομόνοια κέρδισε την άνοδό της στην Επίλεκτη Κατηγορία το 2017, την επόμενη σεζόν (2017-18) ανέβηκε στην Γ’ Κατηγορία ως δευτεραθλήτρια και τώρα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας με αξιώσεις την άνοδό της.

Η ομάδα του ΑΠΟΝΑ που κερδισε πέρσυ την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία
Η Ομόνοια Ψευδά κατέκτησε τα πάντα τη σεζόν 2016-17

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ