aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ Οθέλλος εξηγεί γιατί απέλυσε τον Μιχαΐλοβιτς!

Ο Οθέλλος εξηγεί γιατί απέλυσε τον Μιχαΐλοβιτς!

Ειλημμένη απόφαση για απόλυση του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς από τον αγώνα με τον ΑΣΙΛ επικαλείται ο Οθέλλος στην ανακοίνωση απόλυσης του Σερβοκύπριου τεχνικού. Όπως αναφέρει η ομάδα της Αθηαίνου η υλοποίηση της απόφασης πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θυμίζουμε πως διακόπηκε εξαιτίας προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου και ενώ ο Οθέλλος προηγείτο με 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ΔΣ του Οθέλλου ανακοινώνει ότι η απόφαση για την απομάκρυνση του προπονητή Βέσκο Μιχαΐλοβιτς πάρθηκε μετά την ήττα από το ΑΣΙΛ την προηγούμενη εβδομάδα και την μη ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλώς η υλοποίησή της έμεινε να πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο Οθέλλος θα συνεχίσει την προσπάθειά του έστω και αν έχει απομακρυνθεί ο στόχος της ανόδου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών….».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ