aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΒάζουν τις τελευταίες πινελιές

Βάζουν τις τελευταίες πινελιές

Εννιά προσθήκες έκανε έως τώρα στο ρόστερ της η Νέα Σαλαμίνα και αναμένεται να φθάσουν μέχρι και τις ένδεκα. Σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, με τον Εουτζέν Νεαγκόε να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την ανταπόκριση όλων των ποδοσφαιριστών μέχρι σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Φροξυλιάς, Τσαμπούρης, Άντονιτς, Χίντι, Κολοκούδιας, Μάατσι, Γκράσι, Αβελάιρας, Δημητρίου. Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες κινήσεις απ’ εδώ και στο εξής που θα αφορούν μεταξύ άλλων σε Κύπριους ποδοσφαιριστές και νεαρούς κάτω των 21 ετών.

Σ’ αυτές τις δύο κατηγορίες συγκαταλέγονται οι Άλεξ Κωνσταντίνου, Φοίβος Χριστοδούλου και Μαχμούντ Σουανκί, που περνούν από δοκιμαστικά τις τελευταίες μέρες. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενημερωθούν μέχρι την Τετάρτη αν θα αποκτηθούν ή όχι. Ο λόγος ανήκει στους Παπαϊωάννου και Νεαγκόε.

Η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας κυμάνθηκε σε πολύ καλό επίπεδο και στον σύλλογο δηλώνουν ικανοποιημένοι και προσδοκούν ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας σεζόν. Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στις επιλογές που έγιναν από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή και είναι σε αναμονή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Καταλήγει στο βασικό κορμό

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Νέα Σαλαμίνα απ’ εδώ και στο εξής, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πρώτο είναι με την ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο, θα ακολουθήσουν αυτά με τον Οθέλλο (9/8) και την Αλκή Ορόκλινης (10/8) και η τελική πρόβα θα είναι με την Ομόνοια στις 13 Αυγούστου, μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα. Μέσω των φιλικών ο Νεαγκόε θα καταλήξει στο βασικό κορμό στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί η νέα προσπάθεια αλλά και στο αρχικό σχήμα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ