aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο πρώτο ραντεβού για πρόσληψη

Το πρώτο ραντεβού για πρόσληψη

Ραντεβού εντός του διημέρου θα γίνει ανάμεσα σε στελέχη της Νέας Σαλαμίνας και τον Εουγκέν Νεαγκόε, με στόχο να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι παράγοντες των ερυθρολεύκων τονίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα πέντε ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του Μάκη Παπαϊωάννου και ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις με άλλους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Από εκεί και πέρα, η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε χθες το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με τον Γιαν ντε Γιόνγκε και στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα, όπως και στα υπόλοιπα τρία της σεζόν, το πρόσταγμα θα έχει ο Γιώργος Λαγκαδίτης.

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (1-4), το αρχικό σχήμα θα είναι διαφοροποιημένο. Ο Τιάγκο Γκόμες είναι τιμωρημένος, ο Ντράγκαν Ζάρκοβιτς έχασε προπονήσεις και ο Γιάννης Σκοπελίτης πιθανόν να ξεκουραστεί. Επίσης, αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια ο Νεόφυτος Μιχαήλ αντί του Πάβελς Στέινμπορς.

Εκτός πλάνου βρίσκεται ο παροπλισμένος εδώ και καιρό Εμιλιάνο Φούσκο. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν σήμερα να βάλουν τέλος στο σερί των έξι ηττών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ