aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜπεμπέ: «Νιώθω θαυμάσια στη Σαλαμίνα, σαν να είμαι σπίτι μου»

Μπεμπέ: «Νιώθω θαυμάσια στη Σαλαμίνα, σαν να είμαι σπίτι μου»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένας σπουδαίος παίκτης όπως ο Λουσιάνο Μπεμπέ, από τη στιγμή που λατρεύει την Κύπρο και θέλει να παραμείνει στο νησί μας με την οικογένειά του, θα θεωρείτο κάπως άδικο για τον ίδιο να μην συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλη ομάδα. Άλλωστε, όπως φάνηκε πλειστάκις πέρυσι, η ηλικία του (35 χρόνων) δεν επηρεάζει την αγωνιστική του αξία.

Μπορεί να έμεινε για λίγο στα αζήτητα μετά την αποδέσμευσή του από την Ομόνοια, όμως, του ανοίχθηκαν εξίσου καλές πόρτες, αυτές της Νέας Σαλαμίνας, της οποίας οι παράγοντες και οι οπαδοί περιμένουν πολλά από τον βραχύσωμο έμπειρο μέσο.

Ο νεοαποκτηθέντας μέσος των ερυθρόλευκων, μίλησε στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τις νέες προκλήσεις, τους στόχους του, καθώς και τα συναισθήματά του που πλέον είναι Σαλαμιναίος.

«Νιώθω υπέροχα, περισσότερο επειδή θα συνεχίσω να κάνω αυτό το οποίο ονειρεύομαι και αγαπώ. Να παίζω ποδόσφαιρο. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μία νέα σελίδα για μένα στην καριέρα μου και επειδή πρόκειται για μεγάλη ομάδα, παραμένει μεγάλη και η πρόκληση για μένα ενόψει της νέας σεζόν και αυτό θα με βοηθήσει πιστεύω να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες μου», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος.

Ακολούθως αναφέρθηκε στο στοιχείο που τον ώθησε να αποδεχθεί την πρόταση της Σαλαμίνας: «Είχα επαφές για αρκετό καιρό με τη Σαλαμίνα, αλλά δεν μπορούσε να προκύψει άμεσα συμφωνία, είχα συμβόλαιο με άλλες ομάδες όταν μου κτύπησαν την πόρτα και ήμουν σε επαφή για να το λύσω. Τις τελευταίες μέρες ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάω στη Σαλαμίνα. Πιστεύω πως κάναμε και οι δύο πλευρές μία πολύ καλή επιλογή».

Για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της προσφυγικής ομάδας, είπε: Μόλις χθες υπέγραψα και από την πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του κλαμπ, ένιωσα πολύ όμορφα. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και πολύ φιλικοί. Νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Καταληκτικά, ο Μπεμπέ αναφέρθηκε στον κόσμο της νέας του ομάδας και στις φιλοδοξίες τόσο αυτού, όσο και της Σαλαμίνας γενικότερα: «Η Σαλαμίνα είναι μία από της παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου και οι οπαδοί της πάντα δείχνουν τον σεβασμό που επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να κάνω το παν με τη Σαλαμίνα και τους συμπαίκτες μου και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο δυνατή την ομάδα συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η Σαλαμίνα στη νέα σεζόν θα μπορέσει να πετύχει περισσότερα από πέρυσι».

Τον ρωτήσαμε επίσης αν θέλει να αναφέρει κάτι άλλο και χαριτολογώντας είπε «τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι ο Μπεμπέ επέστρεψε»!

Πέραν του «Goal.com.cy» Μπεμπέ μέσω του Facebook του έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Νέας Σαλαμίνας: «Ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταποδώσω τον σεβασμό σας. Ο Θεός είναι καλός κάθε στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ