aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΘέλει να μπει στο 2017 με καλύτερη προοπτική

Θέλει να μπει στο 2017 με καλύτερη προοπτική

Υπέκυψε τελικά στην ανωτερότητα της ΑΕΚ η Καρμιώτισσα, η οποία, με τις απουσίες που είχε, δεν ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, αυτή τη φορά, η ομάδα των Πολεμιδιών δεν ήταν τόσο καλή, αν και μέχρι το 81′ το σκορ ήταν στο 1-0.

Μετά την ήττα από τους Λαρνακείς, την έβδομη στο πρωτάθλημα, ήλθαν καπάκι και οι δηλώσεις του προέδρου της Καρμιώτισσας Νίκου Παπά, πως η ομάδα του θα εμφανιστεί βελτιωμένη και ενισχυμένη στη συνέχεια.

Οι 19 βαθμοί με το τέλος του 2016 θεωρούνται ικανοποιητικοί, αν και στην Καρμιώτισσα δικαιούνται να λένε πως άξιζαν για περισσότερους. Ωστόσο η πραγματικότητα δεν αλλάζει και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μπουν στο 2017 με καλύτερη προοπτική.

Με την επάνοδο των τραυματιών, αλλά και των μετεγγραφών που θα γίνουν, θα κυνηγήσουν όλους τους βαθμούς με όλους τους αντιπάλους. Με το καλημέρα του νέου έτους, η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο και την Ομόνοια στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ