aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠήρε Κάζα, παραμένει η «σημαία», «προαγωγή» για τρεις

Πήρε Κάζα, παραμένει η «σημαία», «προαγωγή» για τρεις

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του ρόστερ της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών και οδεύει προς την ολοκλήρωσή του ενόψει του πρωταθληματος Β’ Κατηγορίας.

Οι ερυθρόμαυροι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Αντρέα Κυριάκου (Κάζα). «Καλωσορίζουμε τον Αντρέα στην οικογένεια του Σωματείου και ευχόμαστε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να πετύχουμε το στόχο της ανόδου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ ανανεώθηκε και η συνεργασία με τον αρχηγό Σάββα Κύπρου.

«Η σημαίες δεν φεύγουν ποτέ. Το Σωματείο Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών ανακοινώνει τη ανανέωση συμφωνίας για τη νέα με το ποδοσφαιρική περίοδο με το ποδοσφαιριστή Σάββα Κύπρου», τονίζεται.

Επίσης τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Καρμιώτισσας, προήχθησαν στην πρώτη ομάδα. Αναλυτικά: «Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών. Και οι τρείς διεθνείς. Αλέξανδρος Μιχαήλ 17 χρόνων, Ιωάννης Πιερή 19 χρόνων και Κλεάνθης Πιερή 18 χρόνων, ξεκινούν με τη πρώτη ομάδα. Είναι παικταράδες και θα πάρουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Καλή επιτυχία παιδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ